Salam, extenuat după recursul compensatoriu. Îl cheamă mii de interlopi să le cânte

Florin Salam solicită abrogarea de urgenţă a recursului compensatoriu: “Nu mai pot, fraţilor, ies interlopii încontinuu din puşcării şi mă obligă să le cânt! Am câte 2-3 cântări pe seară, am slăbit 8 kg!”. Artistul spune că mii de interlopi vor să serbeze eliberarea din puşcărie cu un chef monstru, la care, fireşte, Salam e adus şi forţat să cânte nopţi întregi.

“M-au luat cei din clanul Sportivilor la un chef. Am cântat 13 ore. Au venit alţii, din alt clan, că le-a eliberat Tudorel pe bulibaşa lor. Hai să le cânt. A ieşit cu bătaie, pe unii i-a luat procuratura, dar au ieşit în 2 ore, tot cu recursul compensatoriu. Le mai cânt 8 ore şi ăstora. N-am timp nici să mă duc la WC, cânt pe o oliţă acolo pe scenă”, mărturiseşte disperat Florin Salam.

Florin Salam spune că ar trebui măcar ca eliberările să fie rărite puţin: “Prea le-a dat drumu’ aşa, buluc. Nu facem faţă. S-au întors mulţi lăutari din străinătate şi tot e greu. Am un flautist cu buzele inflamate, nu mai poate să sufle”, se plânge marele artist Florin Salam.

Soluţia propusă de Salam este să se organizeze un concert în Piaţa Constituţiei, la care să vină doar cei 14.000 de răufăcători eliberaţi de Tudorel Toader, ideea fiind aplaudată de Gabi Firea, care s-a oferit să achite toate costurile din bugetul Capitalei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 ianuarie 2019 14:12
Citește mai mult despre: Florin Salam infractori manele Tudorel Toader

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult