Salam răsuflă ușurat: ”Bine că au găsit doar ăia 100.000, nu și cele 5 kile de cocaină din geamantan”

Le-a dat firimituri, să nu se prindă fraierii! Florin Salam spune că nu e supărat că vameșii americani i-au confiscat 100.000 de dolari în aeroport, pentru că le-a distras atenția de la cele 5 kg de cocaină pe care le băgase în valiză.

”Regretăm excesul de zel al vameșilor americani, care au insistat să confiște banii, deși Florin Salam le propusese să le facă o dedicație și să le cânte la boxele din aeroport. Ce n-au descoperit americanii e că Florin avea 2 bagaje de cală, unul cu cocaină și un geamantan mai mare cu 2 milioane de dolari cash, pentru că Florin Salam nu se duce în America să cânte pe un rahat de 100.000 de parai”, susține avocatul acestuia, Jean de la Barou.

”E bine că n-am strănutat, că ziceau americanii că i-am atacat cu antrax”, declară Florin Salam. Artistul spune că americanii au continuat cu figurile și în avion, unde i-au zis să cânte mai încet, dar n-au avut ce să-i facă atunci când a încasat bani de la călători pentru dedicații, pentru că era în spațiul aerian internațional.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 februarie 2017 20:45
Citește mai mult despre: aeroport america bani droguri Florin Salam

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult