Salam s-a lăsat de droguri definitiv ca să nu ajungă ca Smiley

Cântărețul Florin Salam a rupt tăcerea după ce un interlop timișorean a fost înregistrat spunând că a preparat droguri cum ar fi cocaina pentru Smiley, Pepe sau chiar el. Manelistul a recunoscut rușinat că e momentul să se lase de droguri dacă te aduc în halul ăsta.

Vocalistul spune că ține la arta sa care i-a adus atâtea satisfacții și dacă pierde asta pierde totul. „N-aș vrea să ajung ca Smiley, am auzit ce cântă ăla, doamne apără și păzește, dacă cântam așa la vreo nuntă nu primeam decât șuturi în cur”, a mărturisit Salam unor apropiați.

Acesta susține că nu-l interesează viața personală a altora și n-au decât să tragă cocaină câtă vor pe nas sau s-o fumeze la lingură, nu contează, important e să nu le afecteze viața publică. „Dacă ajungi să cânți ca o oaie știi că s-a terminat totul. Mă vede familia, mă văd părinții, făcând playback la zilele orașului Zăbrăuți s-a terminat cu mine”, a zis Salam.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
16 februarie 2021 18:02

Alte articole

Vezi mai mult