Noile măsuri de relaxare anunțate de guvern au fost, efectiv, ca o gură de aer pentru mulți dintre românii care nu mai suportau izolarea. Redeschiderea sălilor de păcăcănele i-a scos afară pe miiile de români care stăteau acolo de luni de zile.

jucator_pacanele.jpg

„Când s-a luat decizia închiderii sălilor cu jocuri de noroc foarte mulți au refuzat să plece, că acum dă mașina, că era încărcată. Așa că au fost închiși cu totul înăuntru, hrănindu-se cu ce era pe la bar”, a explicat patronul unui astfel de local.

De-a lungul acestor zile pariorii au câștigat sume importante de bani dar au și pierdut alte sume de bani, iar dacă-i întrebi pe fiecare, majoritatea sunt pe plus. Cu toate acestea, imediat ce au fost scoși afară din săli, mulți s-au îndreptat spre amaneturi, care sunt deschise și ele de ceva vreme, să mai facă rost de niște bani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 15.06.2020 07:09 Monden

National Cinematografic