Salvamont București caută un turist rătăcit în iarbă în Parcul Tineretului

Conflictul dintre primar şi companiile municipale face primele victime în parcurile neîngrijite ale Capitalei! Nou înfiinţatul Salvamont bucureştean caută un turist rătăcit în iarbă în Parcul Tineretului.

„Bărbatul în vârstă de 39 de ani se deplasa pe aleea centrală a parcului împreună cu un grup. La un moment dat, acesta a părăsit grupul, intrând în iarbă, cel mai probabil pentru a-şi face nevoile”, povesteşte salvatorul Aurel Ene, care conduce operaţiunea de căutare. „Ne-a contactat prin telefon, dar nu a ştiut să ne zică decât că e undeva în iarbă, apoi s-a pierdut semnalul.”

„Marcel cunoaşte bine tehnicile de orientare şi supravieţuire în junglă, a mai fost în multe parcuri din Bucureşti weekendul ăsta. Era echipat corespunzător, însă cel mai probabil a rămas fără baterie la motocoasă”, spune un prieten al turistului rătăcit.

„Ne facem griji pentru că noaptea se umple de ţânţari mutanţi dinspre Văcăreşti, iar ocazional mai scapă câte un tigru din curtea familiei Cămătaru”, adaugă un cetăţean din parc.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
1 iunie 2021 06:06

Alte articole

Vezi mai mult