Salvamontiştii acţionează pe marginea A2, unde mai mulţi turişti s-au rătăcit în rapiţă

Mirajul pozelor în rapița le-a luat și anul ăsta mințile românilor. Zeci de turiști care reveneau de la mare n-au rezistat tentației și s-au aventurat prea mult în lanurile de rapița, rătăcindu-se. A fost nevoie să se apeleze la ajutorul salvamontiștilor pentru a-i găsi pe turiștii rătăciți în lanurile de rapiță.

”Pentru că e plin de selfie-uri în rapiță pe Facebook și Instagram, fiecare caută un unghi special, ca să iasă în evidență cumva”, explică un salvamontist. ”Așa că se aventurează și câțiva kilometri în lanul de rapiță, pentru unghiul ăla perfect din capul lor. Numai că așa ceva nu există, lanul de rapiță arată la fel peste tot, așa că nu reușesc decât să se rătăcească. Și se mai și trezesc că nu mai au baterie sau semnal la telefon.”

Chiar dacă preferă intervențiile montane, salvamontiștii spun că s-au adaptat și la căutările în lanurile de rapiță – și nu neapărat pentru că au, astfel, ocazia să-și facă și ei selfie-uri. Există, însă, ceva ce totuși îi deranjează pe salvatori: ”Tot felul de răutăcioși au început să ne batjocorească și să ne spună că acum suntem salvarapițari”, s-a plâns un salvamont din Bușteni.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
2 mai 2019 08:35
Citește mai mult despre: rapiţă Salvamont

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult