Salvat la limită! Un bărbat care a băut din greşeală bere cu lămâie, dus la spital la spălături stomacale

Tragedie evitată în ultimul moment pe o terasă din București! Mai mulți bărbați savurau relaxați niște beri când, dintr-o dată, unul dintre ei a început să respire cu dificultate și să se îngălbenească la față. Exact în acel moment a venit și chelnerița, cu un mesaj înfiorător pentru cei de la masă: ”Mă scuzați, am încurcat comanda și v-am adus bere cu lâmâie!”.

”În acel moment am făcut cel mai greu lucru posibil pentru un bărbat: ne-am abandonat berile, ca să-l ducem pe prietenul nostru la spital”, povestește unul dintre salvatori. ”Nu știm exact ce efecte nocive poate avea berea cu lămâie, că ne-am ferit cu succes de ea până acum, dar nu puteam să ne asumăm nici un risc. I s-au făcut spălături stomacale și acum pare ok, cel târziu mâine va fi externat. ”

”Îi felicit pe prietenii care au adus victima la spital, dacă nu era atât de rapizi se putea întâmpla o tragedie”, spune reputatul medic Decebal Popescu. ”Precum se știe, berea cu lămâie poate fi consumată doar de către femei, dar sub nici o formă de către bărbați. Studiile arată că femeile nu pățesc nimic de la berea cu lămâie, într-adevăr, dar pe de altă parte ele sunt practic altă specie, ele sunt femei, nu oameni, deci nu se pot compara efectele.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 iunie 2017 18:06
Citește mai mult despre: barbat bere cu lamaie tragedie

Alte articole

Vezi mai mult