Statul Germania a identificat-o și a premiat-o pe doamna Carla Fischer, care în ultimii 20 de ani a vândut peste un milion de mașini Golf către cumpărători români, după ce a mers cu ele doar până la piață și biserică. În garajul acesteia au fost găsite încă 60.000 de mașini pregătite pentru vânzare.

batranica_masini_golf_germania.jpg „Ce-a făcut doamna Fischer n-a făcut nici măcar camera de comerț româno-germană. Nici în cele mai frumoase vise ale noastre nu credeam că vom putea scăpa de toate hârburile astea”, a declarat ministrul german pentru industrie Wolfgang Muller. Acesta spune că inițiativa bătrânicii a redresat balanța de plăți a Germaniei în perioadele de restriște economică.

Pentru contribuția adusă dezvoltării industriei auto doamna Fischer a primit un post în Consiliul de Administrației al firmei Volkswagen. Bătrânica spune că, după ani de zile de vândut mașini românilor, a început să vorbească un pic româna și înțelege aproape tot ce i se spune. „Eu folosesc mașinile ca pe brichete, când se termină gazul din ele le arunc. Bine, nu le arunc, le vând altora să le încarce, dacă vor, că nu-mi place să dau bani pe benzină, mă și murdăresc pe mâini și miros hainele urât”, a spus frau Fischer.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 28.07.2017 15:05 Monden

National Cinematografic