Statul Germania a identificat-o și a premiat-o pe doamna Carla Fischer, care în ultimii 20 de ani a vândut peste un milion de mașini Golf către cumpărători români, după ce a mers cu ele doar până la piață și biserică. În garajul acesteia au fost găsite încă 60.000 de mașini pregătite pentru vânzare.

batranica_masini_golf_germania.jpg „Ce-a făcut doamna Fischer n-a făcut nici măcar camera de comerț româno-germană. Nici în cele mai frumoase vise ale noastre nu credeam că vom putea scăpa de toate hârburile astea”, a declarat ministrul german pentru industrie Wolfgang Muller. Acesta spune că inițiativa bătrânicii a redresat balanța de plăți a Germaniei în perioadele de restriște economică.

Pentru contribuția adusă dezvoltării industriei auto doamna Fischer a primit un post în Consiliul de Administrației al firmei Volkswagen. Bătrânica spune că, după ani de zile de vândut mașini românilor, a început să vorbească un pic româna și înțelege aproape tot ce i se spune. „Eu folosesc mașinile ca pe brichete, când se termină gazul din ele le arunc. Bine, nu le arunc, le vând altora să le încarce, dacă vor, că nu-mi place să dau bani pe benzină, mă și murdăresc pe mâini și miros hainele urât”, a spus frau Fischer.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 28.07.2017 12:05 Monden

National Cinematografic