După Samsung şi Huawei, încă un jucător cu greutate intră pe piaţa telefoanelor pliabile! Compania germană Zewa, cunoscută mai degrabă pentru produsele sale de igienă post-defecatorie, a anunţat recent lansarea primului smartphone care se face sul.

telefonul_sul.jpg
Botezat Pufiphone KP (prescurtarea de la Kur-Papier, "tehnologie înaltă" în germană), flagshipul Zewa e prevăzut cu trei straturi de sticlă Gorilla Glass™ un display de înaltă fidelitate care îi va uimi chiar şi pe cei mai pretenţioşi utilizatori, transmite producătorul.

"Pentru început, va fi disponibil în varianta cu parfum de lavandă, dar avem în plan şi o versiune cu muşeţel", a precizat Jürgen Pimmelspeck, CEO Zewa.

"E fenomenal, mai ales pentru home entertainment. Rulează Candy Crush fără probleme, chiar şi ore întregi, dacă e nevoie. Ecranul e mătăsos, dar suficient de ferm încât să nu rămână amprente şi să nu-ţi treacă degetul prin el", apreciază Marcel, blogger de IT. "Dacă îl scapi în WC? Nicio problemă, se dizolvă!"

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 19.04.2019 10:46 Monden

National Cinematografic