Sancţiune dură pentru elevii de la Cluj. Au fost puşi să mănânce o banană dintre picioarele directorului

Incidentele şocante de la balul bobocilor din Cluj nu au rămas fără urmări. Cei care au participat la manifestarea aceea dezgustătoare, adică au mâncat banane dintre picioare, au fost chemaţi în biroul directorului pe rând, unde acesta i-a pus să mănânce câte o banană pe care o ţinea el între picioare.

“Să se înveţe minte să mai facă de-astea!”, a strigat nervos directorul liceului din Cluj. Acesta le-a atras atenţia elevilor că dacă se mai întâmplă asemenea lucruri elevii vinovaţi vor fi puşi să mănânce o banană dintre picioarele lui în faţa întregii şcoli şi vor fi daţi şi pe Youtube, să vadă toată lumea.

Ministerul Educaţiei a avut o reacţie promptă. Liviu Pop a anunţat deja că va fi lansat un manual de mâncat banane, pentru că e important ca elevii să ştie să mănânce banane corect, şi nu dintre picioarele altor persoane: “Cazul de la Cluj nu e atât de grav. S-a întâmplat şi la Caracal, la un bal al bobocilor, dar elevii de acolo au mâncat bananele cu tot cu coajă, că aşa e la Caracal. De aceea consider că un manual de mâncat banane se impune”, a spus ministrul educaţiei.

Scris de Ionut
25 octombrie 2017 14:10
Citește mai mult despre: balul bobocilor Banana cluj

Alte articole

Vezi mai mult