Sancţiuni drastice pentru grătar în locuri nepermise: poliţistul îţi va mânca 50% din mici

Dacă intenţionai să faci un picnic de 1 Mai într-o pădure fără locuri amenajate, mai gândeşte-te! Pentru că amenzile clasice nu au dat rezultate, autorităţile au stabilit o pedeapsă şi mai aspră pentru românii care încing chefuri la iarbă verde: poliţistul constatator va avea dreptul la jumătate din micii aflaţi în acel moment pe grătar.

“Te-am prins cu 10 mici pe grătar în afara spaţiului amenajat, ţi-am halit cinci. Unde-i lege nu-i tocmeală!”, avertizează, cu ochii sclipind de poftă, un agent al Poliţiei Comunitare Ilfov.

“După semnarea procesului verbal, grătaragiul va fi obligat să-mi asigure chifle şi muştar, iar dacă am mai dat multe astfel de amenzi înainte, va trebui să-mi pună mititeii la pachet. Pe cei mai zemoşi!”, adaugă poliţistul. “Dacă acesta e recalcitrant, am dreptul să extind sancţiunea şi asupra cârnaţilor şi cefelor de porc.”

În scopul depistării grătarelor clandestine, zeci de echipaje vor patrula încă de joi pădurile, păduricile, zăvoaiele şi poienile din vecinătatea Capitalei. Pentru a putea sancţiona cât mai mulţi contravenienţi, poliţiştii vor veni în teren cu familiile, iar o bună parte din ei ţin post negru încă de azi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 aprilie 2015 02:04

Alte articole

Vezi mai mult