Şansă nesperată pentru Radio Guerrilla! Pe Facebook a apărut o petiţie pentru salvarea postului!

Lovitură dură primită de CNA în lupta pentru închiderea singurului radio bun din România, Radio Guerrilla. La nici 30 de minute de la luarea deciziei, pe Facebook a apărut o petiţie care urmăreşte strângerea de semnături pentru anularea acesteia.

“Radio Guerilla este cel mai bun radio românesc. Nimeni nu poate să pună pumnul în gura DJ-ilor. Veniţi alături de noi”, se arată în petiţia lansată în online care, în doar două ore, a strâns deja 2000 de semnături. Comentariile internauţilor sunt, şi ele, grăitoare prin devotamentul arătat. “Este sfârşitul unei ere, păcat pentru ce reprezenta Radio Guerrilla pentru Bucureşti şi pentru Ţară”, “e groaznic de trist…astia vor toti sa ascultam numai timpenii de emisiuni sa ne indobitocim toti…wtfffff” sau “haideti in strada…” sunt câteva din opiniile ascultătorilor staţiei.

Iniţiatorii petiţiei sunt convinşi că, odată ce se vor strânge suficiente semntări, membrii CNA vor închide ochii la tentativa de a vinde la negru licenţele radio-ului şi a trece afacerea pe altă firmă, care nu-i înglodată în datorii.

Scris de Ef
19 septembrie 2013 12:09

Alte articole

Vezi mai mult