Șansă ratată. Filmările la serialul Trăsniți în Schengen au fost oprite

Efectele ratării! Refuzul aderării la Spațiul Schengen înseamnă încă o deziluzie pentru echipa Trăsniții. Serialul Trăsniți în Schengen s-a amânat și anul acesta, deși filmările începuseră de mai bine de șase luni, după anunțul că România va intra pe 8 decembrie, la ultimul consiliu JAI.

Cel mai trist este Mârlanu, care spune că a făcut rolul vieții lui: ”E trist că am ratat aderarea, mai ales că am tras 43 de duble pentru scena în care deschid șampania după anunțul că am intrat în Schengen. E cu atât mai dificil cu cât trebuia să-mi dau cu sticla de șampanie în cap ca să se deschidă”, spune Mârlanu.

Serialul trebuia să aibă 174 de sezoane și era centrat pe relația românilor obișnuiți cu autoritățile din Uniunea Europeană. Primul episod prezenta problemele pe care le are Mistrețu când vrea să intre în Austria. El fusese oprit de grănicerii austrieci pentru că nu avea vaccinul antirabic și nici colții retezați, cum prevede legea vânătorii la mistreț în Austria. De aici, hohote de râs și o rezolvare genială a lui Gogoașă, care îl acoperă pe Mistrețu cu o blană de oaie, Mistrețu behăie și trece frontiera ca soția lui Gogoașă.

Scris de Ionut
1 februarie 2023 13:05
Citește mai mult despre: Schengen serial trăsniții

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult