Șaorma cu șnur, cel mai cumpărat mărțișor și anul acesta!

Bărbații care au dorit să impresioneze cu adevărat jumătatea feminină au ales, și anul acesta, un mărțișor care aduce cu adevărat bucurie în sufletul alesei, nu doar o chestie de găurit bluza. Șoarma cu șnur alb-roșu a fost apreciată de sute de mii de femei din România și n-a avut soarta mărțișoarelor obișnuite, adică să ajungă la coșul de gunoi.

Femeile care au venit la muncă după ce au primit acest mărțișor au fost, astăzi, mult mai relaxate și lipsite de stres, iar cele ce l-au primit când au venit acasă de la muncă au avut parte, practic, de prima veste bună pe anul acesta. „I-am oferit iubitei mele o șaormă caldă ca inima mea, să simtă că a venit primăvara”, a râgâit romantic un român care a apelat la acest gest.

Alți bărbați, și mai curajoși, spun că vor încerca manevra și pe 8 martie, că florile or fi frumoase, dar doar stau degeaba în vază și nu țin de foame. Tradiția populară spune că dacă alesei inimii i se scurge sosul de la șaormă pe sâni înseamnă că vă puneți pirostriile sau mai faceți un copil sau poate amândouă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

1 martie 2022 16:39
Citește mai mult despre: iubire Martisor saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult