Reușită de excepție a tânărului Felix R și a prietenilor săi! Ieșiți ieri seară în club, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a hormonilor, cei 7 tineri bucureșteni s-au apucat să facă trenulețul ca să se distreze. Nu mică le-a fost surpriza ca dintr-o simplă joacă să ajungă la Constanța, ba chiar mai repede decât trenul CFR care pleca la aceeași oră.

tren homo.jpg

„Am zis să ne distrăm și noi, ca băieții. A fost o aventură frumoasă, dar nu pot să zic că au participat toți care am pornit în această treabă. Unul a încercat să facă blatul, să nu contribue, așa că l-am dat jos la Fetești, iar altul a fost strivit între tampoane, între vagonul doi și trei”, a povestit Felix R.

Odată ajunși la Constanța tinerii s-au hidratat și apoi au pornit în pas moderat spre Vama Veche. Pe traseu au mai luat și alți entuziaști dispuși să contribuie la drum. „Sigur, nu e cea mai fericită metodă să mergi în vamă dar tot e mai ok decât cu dubioșii care fac naveta între Mangalia și Vama Veche. Și mai ieftin”, a spus un tânăr care a luat trenulețul.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Saturday, 23.07.2016 11:50 Monden

National Cinematografic