Sărac lipit! Un cetăţean din Belgravistan şi-a făcut vila de 24 de camere doar din marmură, fără aur

În ciuda zvonurilor, viața în Belgravistan nu este așa de ușoară precum crede toată lumea. Bogații ies în față dar, ascunsă de privirile publicului, există și pătura săracă a societății, oameni care abia își pot permite câteva kilograme de aur de la un salariu la altul.

Este și cazul lui Decebrat Popov, care locuieşte de câţiva ani într-o banală vilă din marmură pentru că nu şi-a permis să o construiască din aur.

”Am strâns cureaua, m-au împrumutat și părinții cu niște bani, ce mai strâng și ei din pensie, și am reușit să termin casa. Ce aur am mai avut am pus în loc de șindrilă, pe acoperiș, și am mai turnat câte ceva pentru clanțe și mânere. Pentru pereţi n-a fost suficient, a trebuit să plachez vila doar cu marmură de Cararra”, s-a plâns belgravistanezul.

Chiar dacă face parte din pătura de jos a societăţii belgravistaneze şi mănâncă icre negre doar duminica, Decebrat Popov nici nu se gândeşte să-și procure un abonament Digi Mobil, cu doar 2 euro pe lună. “Ce să fac? Mă jigniţi. Oi fi eu mai sărac decât vecinii mei, dar n-am ajuns în halul ăla, să fac economii.”

19 iunie 2014 08:06

Alte articole

Vezi mai mult