Zis şi făcut! La câteva ore după ce Gabi Firea a promis semnal wifi în mijloacele de transport RATB, acesta funcţionează deja la putere maximă! În jurul prânzului, primăriţa Capitalei a inaugurat ea însăşi reţeaua wireless a tramvaiului 41, băgând “ca băieţii” o manea de pe youtube.

firea_manea_youtube.jpg

“Sute de cetăţeni ai Capitalei mi s-au plâns că, din cauza dificultăţii cu care se desfăşoară circulaţia în perioada aceasta, îşi consumă tot internetul ascultând manele în tramvai”, a explicat Firea. “De acum încolo, se vor putea delecta cu armoniile nebunului de Salam complet gratuit, accesând reţeaua wireless a RATB.”

“Le urez să le trăiască familia, să aibă valoare de aur şi în fiecare zi să fie chef de chef. Salame, bag-o pe-aia cu ‘Stau ca vulturu’ pe stâncă’”, a încheiat edilul şef, apăsând play şi dând de câteva ori din buric în aplauzele călătorilor.

În fundul tramvaiului, câţiva alegători s-au arătat foarte mulţumiţi de gestul Gabrielei Firea, numind-o “cea mai barosancă faraoancă dă la Primărie, boss” şi oferindu-i să guste dintr-o pungă generoasă de seminţe de floare.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 31.01.2017 12:07 Monden

National Cinematografic