Sărbătoare în tramvaiul 41! Gabi Firea a inaugurat wirelessul RATB cu o manea de pe youtube

Zis şi făcut! La câteva ore după ce Gabi Firea a promis semnal wifi în mijloacele de transport RATB, acesta funcţionează deja la putere maximă! În jurul prânzului, primăriţa Capitalei a inaugurat ea însăşi reţeaua wireless a tramvaiului 41, băgând “ca băieţii” o manea de pe youtube.

“Sute de cetăţeni ai Capitalei mi s-au plâns că, din cauza dificultăţii cu care se desfăşoară circulaţia în perioada aceasta, îşi consumă tot internetul ascultând manele în tramvai”, a explicat Firea. “De acum încolo, se vor putea delecta cu armoniile nebunului de Salam complet gratuit, accesând reţeaua wireless a RATB.”

“Le urez să le trăiască familia, să aibă valoare de aur şi în fiecare zi să fie chef de chef. Salame, bag-o pe-aia cu ‘Stau ca vulturu’ pe stâncă’”, a încheiat edilul şef, apăsând play şi dând de câteva ori din buric în aplauzele călătorilor.

În fundul tramvaiului, câţiva alegători s-au arătat foarte mulţumiţi de gestul Gabrielei Firea, numind-o “cea mai barosancă faraoancă dă la Primărie, boss” şi oferindu-i să guste dintr-o pungă generoasă de seminţe de floare.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
31 ianuarie 2017 13:07
Citește mai mult despre: gabi firea internet manele RATB wireless

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult