În pragul primăverii, mii de alcoolici din întreaga ţară se îndreaptă cu paşi repezi spre hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac! În această dimineaţă, faţada impunătoarei construcţii s-a prăbuşit direct în piscina de whisky, răcind-o corespunzător şi dând startul unei veritabile orgii bahice.

balea_lac_piscina_whisky.jpg

“De obicei nu consum whisky-ul cu gheaţă, dar când vorbim de 200.000 de litri, nu refuz câteva cuburi”, spune fostul preşedinte Traian Băsescu, invitat de onoare la festivitatea de dărâmare a hotelului din munţii Făgăraş.

“Mai târziu, poate deversăm în bazinul cu whisky şi conţinutul turnului de Red Bull de lângă hotelul de gheaţă, ca să nu ne ia somnul până vin lăutarii”, a adăugat un turist, clătinându-se vizibil.

Alungaţi de petrecerea care se înfiripa la Bâlea Lac, câţiva munţomani mai puţin amatori de zgomot au preferat să ia acasă câteva cărămizi din hotelul de gheaţă, pentru a-şi prepara cocteiluri în cadă.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 17.02.2017 19:12 Monden

National Cinematografic