Sărbătoare la Bâlea Lac! Un zid al hotelului de gheaţă s-a prăbuşit în piscina de whisky

În pragul primăverii, mii de alcoolici din întreaga ţară se îndreaptă cu paşi repezi spre hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac! În această dimineaţă, faţada impunătoarei construcţii s-a prăbuşit direct în piscina de whisky, răcind-o corespunzător şi dând startul unei veritabile orgii bahice.

“De obicei nu consum whisky-ul cu gheaţă, dar când vorbim de 200.000 de litri, nu refuz câteva cuburi”, spune fostul preşedinte Traian Băsescu, invitat de onoare la festivitatea de dărâmare a hotelului din munţii Făgăraş.

“Mai târziu, poate deversăm în bazinul cu whisky şi conţinutul turnului de Red Bull de lângă hotelul de gheaţă, ca să nu ne ia somnul până vin lăutarii”, a adăugat un turist, clătinându-se vizibil.

Alungaţi de petrecerea care se înfiripa la Bâlea Lac, câţiva munţomani mai puţin amatori de zgomot au preferat să ia acasă câteva cărămizi din hotelul de gheaţă, pentru a-şi prepara cocteiluri în cadă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
17 februarie 2017 17:12
Citește mai mult despre: Balea Lac betivi fagaras hotelul de gheata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult