Sărbătoare la Poştă! Un angajat s-a întors de la ţigară după 9 ani

Un sediu de Poștă a luat decizia să se închidă pe perioadă nedeterminată, după ce un angajat ieșit acum 9 ani la o țigară s-a întors prin surprindere la muncă. Cei de acolo spun că un asemenea eveniment trebuie sărbătorit de toți angajații, așa că închiderea oficiului poștal pentru o perioadă nedeterminată este absolut necesară.

„Desigur, am putea sărbători și în timp ce oamenii așteaptă la ghișeu să-i bage cineva în seamă, că nu avem nicio problemă să-i ignorăm, dar vrem totuși puțină intimitate”, a spus șeful oficiului poștal.

Angajatul care a ieșit acum 9 ani la țigară spune că nu a fost deloc planul lui să lipsească atât de mult timp. „Ieșisem cu gândul să iau o pauză scurtă, de doar 2 ore, dar mi s-au terminat țigările și m-am dus să-mi iau altele. Pe drum m-am întâlnit cu un amic, am ieșit cu el la o bere, iar apoi m-am trezit cu bilete de Grecia. După care efectiv am uitat că eu lucrez la Poștă”, a spus acesta.

„Eu azi am venit aici doar ca să iau un plic, abia când am intrat mi-am reamintit că lucrez aici. A fost o întâmplare, nimic premeditat”, a adăugat bărbatul. Cu toate acestea, colegii lui îl bănuiesc c-a folosit ieșitul la țigară ca pretext ca să se angajeze la TechTalent, că la câte joburi de programator sunt acolo sigur a găsit unul și pentru el.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

22 iunie 2023 07:50
Citește mai mult despre: posta tigara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult