Sărbătoare la Strehaia! A ajuns şi acolo vestea că Leo a luat Oscarul

Vestea că Leo a luat, în sfârşit, un Oscar s-a răspândit ca focul printre oamenii muncii din Strehaia! În această dimineaţă, primarul şi bulibaşa au dat startul unor serbări câmpeneşti cum nu s-a mai văzut, cu lăutari, grătare încinse, tiribombe şi piñatas, totul în cinstea celui mai iubit fiu al oraşului.

“Ştiam că Leo al nostru apare des pe la televizor, dar nu ne aşteptam să împuşte ditamai Oscarul”, a jubilat Ferdinand “Zamolxe” Căldăraru, fruntaş al interlopilor din Strehaia.

“Ne bucurăm nespus că Academia Americană de Film a apreciat prestaţia lui Leo de la Wowbiz şi Măruţă. Abia aşteptăm să-l întâmpinăm cu bairamul pe care îl merită, un cal alb de rasă şi titlul onorific de boss de boss al oraşului.”

“Cu ocazia asta am aflat că o lume întreagă îl iubeşte pe Leo, şi că de fapt ar fi trebuit să primească Oscarul cu ani în urmă”, adaugă Căldăraru. “Acum că s-a făcut dreptate, eu unul sper că Hollywoodul va recompensa şi talentul unui monstru sacru ca Nicolae Guţă, măcar pentru scenele de luptă de la Capatos.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
29 februarie 2016 17:02
Citește mai mult despre: cinema di caprio film leo oscar Strehaia

Alte articole

Vezi mai mult