Sărutul pe gură a fost nimic! În următoarea emisiune Răduleasca îi va face sex oral unui concurent

Mihaela Rădulescu este de neoprit! Încântată de scandalul iscat după ce a sărutat un concurent pe gură, ea a pregătit un gest mult mai scandalos pentru următoarea ediție ”Românii au talent”: îi va face sex oral unui concurent. De asemenea, ea a anunțat că s-a documentat pe un șantier, ca să facă remarci de autobază la adresa concurenților.

”La 10.000 de euro, cât iau pe ediție, evident că n-am stat pe gânduri. Mai ales că sexul oral e cel mai mare talent al meu, sunt zeci de bărbați care o pot confirma”, s-a lăudat Mihaela Rădulescu în cadrul emisiunii ei preferate, La Măruță. ”Am acceptat și pentru că sunt o persoană modestă, care nu uită de unde a plecat. Nu mi-e jenă să recunosc că făceam sex oral și pentru 10 lei, acum foarte mulți ani.”

Tot ce speră Mihaela Rădulescu este ca scena sexului oral să nu fie scoasă la montaj, pentru că ”Românii au talent” este o emisiune înregistrată, nu în direct. ”Ar fi un mare păcat să taie scena sexului oral, mai ales că am filmat câteva zeci de duble, până mi-a ieșit exact așa cum îmi doream”, a anunțat diva ProTV.

Scris de Calin
17 martie 2015 17:03

Alte articole

Vezi mai mult