Saşii explică prezenţa lui Gâdea la balul de la München: “L-am invitat în calitate de cârnat”

Apariţia lui Mihai Gâdea la balul comunităţii săseşti de la München părea un mister greu de desluşit, dar adevărul e mai simplu decât credeam! Potrivit liderilor saşi, moderatorul TV a fost invitat la ospăţul tradiţional nemţesc pentru că a fost desemnat recent “cel mai mare cârnat din România”, iar saşilor le plac foarte mult cârnaţii.

Responsabil de organizarea petrecerii săseşti de anul ăsta, sasul Gunther Vonpimmel recunoaşte că el a avut ideea să-i trimită o invitaţie vedetei Antena 3. “Anul trecut, nişte veri de-ai mei au adus la bal un Weisswurst de 20 de kile, l-am fript pe grătar, a fost delicios”, povesteşte acesta. “Ca să-i impresionez, l-am rugat pe preşedintele vostru să-mi trimită anul ăsta un cârnat şi mai mare, dar singurul cârnat atât de dolofan pe care îl cunoştea bietul Klaus era Gâdea.”

Din păcate, spun saşii, cârnatul de anul acesta nu s-a lăsat preparat pe grătar. “Mare belea şi cu acest Gâdeawurst. Când am încercat să-l aruncăm pe jar, a sărit în sus, a început să ne acuze de băsism şi a asmuţit pensionarii pe noi! Aş prefera oricând nişte cârnaciori mai mici, dar care stau locului”, povesteşte unul dintre bucătari.

Scris de Vasile
1 februarie 2016 13:02
Citește mai mult despre: antena 3 carnati gadea mezeluri sasi

Alte articole

Vezi mai mult