După cum a dezvăluit recent pe Instagram, îndrăgitul rapper american Snoop Dogg a făcut recent o vizită la Bogata, judeţul Mureş! Puţini ştiu însă adevăratul motiv al expediţiei sale: să se întreacă la rulat sarmale cu gospodinele din sat.

snoopdogg_ruleaza_sarmale.jpg
Potrivit săptămânalului “Bogata Herald”, oamenii locului au fost profund impresionaţi de viteza cu care Snoop înfăşura foile de varză. “Se vede că-i plac obiceiurile româneşti, are o dexteritate incredibilă la rulat sarmale, chiar dacă pe urmă se încurcă şi încearcă să le dea foc”, spune Olimpia Rîuleţ, bucătăreasă de 63 de ani.

“Nu ştiu unde a învăţat, dar răsuceşte sarmaua mai bine decât 90% dintre tinerele noastre! Şi pe ungurii din sat i-a lăsat mască după ce le-a făcut pe loc un kürtős impecabil”, confirmă primarul comunei. “Ne-a învăţat şi nişte cuvinte în limba lui: yo, nigga, this is good shit, maică! Suntem foarte recunoscători şi sperăm ca alţi muzicieni să-i calce pe urme şi să vină în vacanţă în Ardeal.”

Vizita lui Snoop la Bogata, spun sătenii, a fost întreruptă şi de un moment amuzant. “L-am întâmpinat cu pâine şi sare, cum se cuvine, dar dumnealui nu ştia exact cum se face. A luat pâinea, a făcut o liniuţă de sare pe ea şi a încercat s-o mănânce cu nasul”, râde un bogătean.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 14.03.2016 19:54 Monden

National Cinematografic