După două episoade anoste, fără cine ştie ce acţiune, românii cer intervenţia autorităţilor în Westeros! O petiţie în acest sens, semnată de mai bine de 100.000 de fani Game of Thrones, a fost înaintată ministrului de Interne, Carmen Dan.

"Cu toţii ne amintim episodul 10 august şi ştim cât de bine se pricep jandarmii la cotonogit oameni nevinovaţi", spun fanii serialului.

jandarmi_in_gameofthrones.jpg
"Dacă tot întârzie Regele Nopţii şi armata zombilor, vă rugăm să trimiteţi urgent spre Winterfell un dispozitiv al Jandarmeriei, că noi nu ne-am pus luna aia gratis de HBO ca să ne uităm cum stau ăia la poveşti la gura sobei", adaugă semnatarii petiţiei.

"După două episoade complet lipsite de bătaie, m-aş bucura să vină ţestoasele, sigur. Dar probabil l-ar cafti doar pe Bran, ar fugări-o pe Sansa şi ar da cu gaze în cripta familiei Stark", oftează un fan Game of Thrones.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 23.04.2019 15:07 Monden

National Cinematografic