Sătui de ger, caracalenii și-au dat ceasurile cu 6 luni înainte, ca să se facă vară

Caracalenii și-au dovedit încă o dată geniul înnăscut, încercând să păcălească însăși trecerea timpului. Aceștia au dat toate ceasurile din oraș, din case și de la mâini cu 6 luni înainte, în speranța că se va face brusc vară și vor scăpa de gerul cumplit abătut peste România.

„După ce am petrecut 3 luni învățând să citim, am citit pe internet care este sensul invers al acelor de ceasornic și am început să învârtim de limbi, care cum a putut.  Nu prea mult, să nu ajungem cumva în iarna trecută și să muncim degeaba. Nu numai ceasurile le-am dat înapoi, ci și calendarele, iar cei care au rupt paginile de la septembrie până la ianuarie, le-au lipit la loc”, a declarat caracaleanul Cătălin B.

În ciuda muncii titanice de învârtire a limbilor, caracalenii sunt în continuare nemulțumiți. „Deși conform calendarelor noastre este mijlocul lunii august, tot frig e. Azi la prânz am urcat pe bloc să mă bronzez și aproape am degerat. Este cea mai friguroasă vară pe care am trăit-o în toți anii mei pe pământ”, a mai adăugat Cătălin B.

Scris de Luchian
11 ianuarie 2019 12:58
Citește mai mult despre: caracal frig iarna

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult