Sătui de stat la cozi, 15.000 de români au tăiat porcul direct în vama Nădlac

Iritați de lunga așteptare pentru intrarea în România, mii de români și-au pierdut azi răbdarea în vama Nădlac și au decis să înceapă pregătirile pentru masa de Crăciun. Aproximativ 15.000 de români au ieșit din mașini, au scos porcul din portbagaj și s-au apucat să-l taie.

„Nu e vina mea să m-a prins Ignatul în Vamă“, spune un român venit din Italia. „Ar însemna să-mi bat joc de porc dacă nu-l tai azi. Tradiția spune că de mâine încolo nu mai e bine să tai porcul, că o să se abată o mare năpastă asupra ta: șoricul nu va avea niciun gust iar cârnații vor avea gust de broccoli.“

Valul de români care taie porcul în vama Nădlac a complicat și mai tare situația. Atrași de mirosul îmbietor de porc pârlit, vameșii au abandonat toată activitatea și s-au dus și ei să stea lângă porcii care sunt tăiați. În acest moment mai lucrează un singur vameș, care e fie vegan, fie are Covid și și-a pierdut mirosul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 decembrie 2021 13:00
Citește mai mult despre: porc Vama Nadlac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult