Sătul de Liz Truss, Charles vrea să pună premier un vecin de-al lui din Viscri

Regele Charles s-a săturat de haosul din politica britanică. Demisia premierului Liz Truss, care a rezistat în funcție doar 44 de zile, l-a determinat pe Charles să termine cu experimentele și să pună pe cineva de încredere. El l-a ales pentru postul de premier pe Tiberiu Rus, un consătean de-al lui din Viscri, un om de încredere.

”Este un om serios, care o dată ce a spus o treabă se ține de cuvânt, nu se schimbă după cum îi spun unii sau alții, ceea ce Liz Truss n-a fost în stare să facă”, a precizat regele Charles. Vecinul Tiberiu nu a fost susținut de nicio companie multinațională, deci nu planează suspiciuni asupra lui.

Regele a dezvăluit că i-a plăcut abordarea lui Tiberiu în timpul discuțiilor de la birtul din Viscri: ”Pare exact genul de lider care va discuta așa cum trebuie cu Germania, Rusia sau Statele Unite”, a precizat regele Angliei.

Cât despre abilitățile profesionale ale lui Tiberiu Rus, regele a spus că ”Este un geniu al economiei, pentru că are datorii la birt de 18 ani și totuși nu a intrat nici măcar o dată în default tehnic. Și să nu uităm că Tiberiu știe să mulgă vaca, ceea ce nu se poate spune despre niciunul din membrii Parlamentului Britanic”, a mai spus Charles despre alegerea lui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 octombrie 2022 13:17
Citește mai mult despre: Charles premier Viscri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult