Sătul să aştepte cafeaua, un român şi-a luat espresor de pe OLX și i-a ajuns înaintea chelnerului

Serviciul pe terasele de pe litoral s-a îmbunătățit sensibil de la apariția site-urilor care permit cumpărături online. Cu acces la internet și puțină inventivitate, un român a reușit să obțină o cafea mult mai rapid decât dacă ar fi stat să aștepte chelnerul. Și mult mai ieftin.

„Stăteam deja de câteva ore și așteptam ospătarul să vină, și cam începuse să-mi amorțească mâna. Așa că m-am folosit de cealaltă mână să-mi dau jos o aplicație de mobil, am intrat pe OLX, că toată România cumpără de-acolo, și mi-am luat un espresor și un prelungitor”, spune Daniel B., clientul care aștepta cafeaua. Mai mult, a avut timp să tragă o fugă și până la alimentară, să-și ia o pungă de cafea boabe.

Când turistul a plecat de la terasă, cafeaua încă nu venise, dar acest lucru nu-l va opri să mai calce pragul localului. „Dacă am poftă de mici, comand din timp un grătar electric și mă duc acolo, că e frumos, nu mă deranjează nimeni, nici măcar chelnerii cu „vă mai servim cu ceva” sau alte oboseli de genul ăsta”, a explicat Daniel B.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 august 2014 11:20
Citește mai mult despre: cafea OLX terasa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult