Sătul să aştepte, un locuitor din Drumul Taberei şi-a luat propriul său metrou de pe Mercador.ro

Un ingenios locuitor al cartierului Drumul Taberei a găsit o soluţie inedită pentru a rezolva problema metroului. Sătul să aştepte ca guvernanţii şi primarul să se ţină de cuvânt, acesta a intrat pe internet de unde a achiziţionat un metrou second-hand, direct de pe mercador.ro.

„Am găsit 4 anunţuri, unul era cu o preluare de leasing, altul era cu un metrou nou şi două cu second-uri. Am cumpărat second-ul care arăta mai bine, iar acum chiar fac 5 minute până în centru”, a declarat localnicul.

Acesta a stârnit deja invidia vecinilor care n-au metrou, plângându-se că ocupă mai multe locuri de parcare în faţa blocului. „Chiar dacă îl lasă fără frâna de mână trasă, să-l poţi muta dacă vrei să ieşi din parcare, tot te trec toate năduşelile. Mai că întârzii la blocajul rutier de la Răzoare din cauza lui”, s-a plâns un vecin. Ingeniosul gospodar spune că problema se va rezolva în curând, că a găsit pe Mercador şi o staţie de metrou gonflabilă, pe care vrea s-o cumpere şi s-o monteze chiar la scară, între chioşcul de ţigări şi ghenă.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

12 noiembrie 2013 09:11

Alte articole

Vezi mai mult