Sătul să dea mereu peste alţi români, un bucureştean îşi face concediul în Covasna, la Bálványos

Exasperat să dea oriunde se duce peste eternii cocalari, un bucureştean a căutat pe hartă locul unde e cel mai puţin probabil să dea peste alţi români şi a descoperit că în Covasna şansele sunt nule.

“Am fost până şi în Papua Noua Guinee, în speranţa că scap de conaţionali. În mijlocul junglei, ce credeţi că aud: ‘Mânca-ţi-aş gura ta, câtă baobabul! Defrişezi 2 luni la ăsta, fratele meu’. Ăsta a fost primul semn. La nici 2 minute m-a acostat un român, care m-a rugat să-l împrumut cu 100 de dolari, să cumpere o sarbacană de la un băştinaş, care se pare că era la promoţie”, explică Decebal Popescu, românul exasperat.

Acesta spune că la Bálványos e perfect, nu e niciun român. A auzit la un moment dat o frază în română, dar a fost urmată de o împuşcătură, apoi de o frază scurtă în maghiară, apoi de linişte. Cu toate astea, concediul în Covasna nu e chiar perfect. Cei de la agenţia de turism l-au sfătuit ca în toată perioada petrecută la Bálványos să vorbească doar franceză şi să spună că e din Belgia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
24 iunie 2015 16:06

Alte articole

Vezi mai mult