Sătul să tot fie burlăciță la petrecerile din închisoare, Radu Mazăre vrea să se însoare

Deși e de mai puțin de-o lună în închisoare, Radu Mazăre a anunțat deja că se va căsători cu iubita lui. Apropiații fostului edil spun că nu e o întâmplare că Radu Maazăre a decis să se căsătorească după gratii. ”În fiecare seară e invitat la tot felul de petreceri de burlaci, doar că el e de fiecare dată burlăciță. Și i-a cam ajuns”, a povestit avocata lui Radu Mazăre.

”M-am săturat să mă îmbrac în faraon și toată lumea să mă strige «Ohooo, Cleopatra, te aștept la mine în celulă!»”, s-a plâns Radu Mazăre. ”Numai inculți pe aici, unul nu știe cine-i Ramses al II-lea, cel mai puternic faraon. Degeaba le explic că eu sunt îmbrăcat ca el, că eu sunt ca el, că ei tot Cleopatra mă strigă.”

Radu Mazăre spune că incultura colegilor de detenție merge chiar mai departe de-atât. ”Ok, eu mai accept uneori să joc rolul Cleopatrei”, recunoaște cu sinceritate fostul edil. ”Dar mă aștept să intre și ei în joc și să pretindă c-ar fi Cezar sau Marc Antoniu. Dar nu, ei se cred ba Traian, ba Napoleon sau chiar Decebal. Ba chiar e unul care se pretinde Geo Lemandroi, nici nu sunt sigur că ăsta e nume de rege sau împărat.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 iunie 2019 18:47
Citește mai mult despre: Radu Mazare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult