Sătulă de glumele pe seama numelui său, Paula Seling îşi schimbă numele în Paula Şotrag

După atâtea participări la Eurovision părea se se fi obişnuit cu situaţia, dar iată că Paulei Seling i s-a umplut paharul! Ultimul val de glume jenante cu “Ovi şi Paula Se…ling” a convins-o pe interpretă să înceapă demersurile legale de schimbare a numelui în ceva mai puţin ridicol.

Apropiaţii cântăreţei spun că aceasta şi-ar dori să adopte numele de familie al străbunicului său, Mihalache Şotrag din Baia Mare, cunoscut pentru că în anii ‘30 a înfiinţat, împreună cu vărul său, celebrul duo umoristic “Gică şi Mihalache Şotrag”. Acesta a fost însă interzis de către comunişti, sub pretextul că “atenta la bunele moravuri”.

Din păcate, formalităţile au fost demarate prea târziu pentru ca “Ovi şi Paula Şotrag” să reprezinte România anul acesta la Eurovision. “De la anul însă, cu puţin noroc, Ovi şi Paula Şotrag pe toate marile scene ale lumii!”, a asigurat însă interpreta, zâmbind larg, cu candoare, în timp ce semna ultimul document necesar pentru schimbarea numelui.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
10 mai 2014 03:05

Alte articole

Vezi mai mult