Un fenomen bizar s-a produs în Mizil, acolo unde o oglindă a încetat, dintr-o dată, să mai reflecte cocalarii şi piţipoancele care se pozează în ea. Un grup de cercetători mizileni a analizat cazul şi a tras primele concluzii.

oglinda_selfie.jpg
“Din primele cercetări şi observaţii, credem că este vorba despre un instinct de conservare la care oglinda apelează când un cocalar sau o piţipoancă îşi pozează reflexia. Dacă această categorie de, să le spunem, oameni se pozează în oglindă în mod repetat, ea riscă să se spargă. Fenomenul dispariţiei reflexiei pare ciudat, dar oglinda nu face decât să se autoprotejeze în faţa atacurilor la care este supusă de către blitzuri, kitch, prost gust şi lanţuri de aur”, spune Decebal Popescu, şeful Departamentului de Cercetare din cadrul Universităţii din Mizil.

Deşi totul a început cu o oglindă, fenomenul pare să ia amploare. “Cazurile de acest gen s-au înmulţit considerabil şi au luat o amploare naţională. Cocalarii şi piţipoancele vor trebui să caute alte soluţii pentru selfie-uri, cum ar fi geamurile de bănci, geamurile fumurii ale maşinilor sau bălţile de pe trotuar”, a mai adăugat Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Wednesday, 22.10.2014 11:04 Monden

National Cinematografic