Sătulă să se vorbească numai de Cluj când e vorba de mari festivaluri din România, ba de Electric Castle, ba de Untold, Gabi Firea a decis să spargă bugetul Capitalei pe un super-festival de folclor. 

folcloric_castle_firea.jpg ”Vreau să umilesc Clujul, așa că am alocat 2 miliarde de euro pentru cel mai mare festival al planetei, Folcloric Castle”, a anunțat Gabi Firea. ”Știți ce am făcut azi când am citit că la Electric Castle vine trupa aia, Limbi Bișchit? L-am sunat pe maestrul Mâțu Stoian și l-am convins să deschidă festivalul meu, Folcloric Castle. Va fi nebunie!”

Gabi Firea spune că Folcloric Castle va dura cel puțin trei luni și se va desfășura în tot Bucureștiul. ”Vreau să aduc artiști populari din toate zonele țării și o să pun scene în toate cartierele, să se cânte pe sute de scene în același timp. Bineînțeles, cea mai mare scenă va fi pe National Arena, unde voi cânta eu seară de seară, în uralele a zeci de mii de bucureșteni”, a promis primarul Capitalei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 19.03.2019 13:59 Monden

National Cinematografic