Scandal în chestiunea produselor inferioare destinate Europei de Est. În România se vând vibratoare cu 2 cm mai scurte!

Nu e vorba doar de mâncare, acum ne dau şi vibratoare de calitatea a doua! Problema produselor cu standard inferior destinate ţărilor mai sărace din Europa de Est se extinde, pentru că se pare că e vorba şi de alte produse, mai precis vibratoare şi dildouri.

Deşi iniţial clienţii din România cumpărau fără să-şi pună probleme, mergând pe încredere, tot mai multe femei au vorbit între ele şi până la urmă s-a aflat: la noi se vând vibratoare cu 2 cm mai scurte decât în Germania, de exemplu.

“Şi nu e vorba doar de lungime. Şi la grosime sunt nemulţumiri, iar plasticul din care sunt confecţionate e de-ăla ieftin, moale, nu ferm, ca la dildourile vândute în alte ţări”, explică jurnalistul de investigaţie Tolontan.

Femeile confirmă: “Vibratoarele vândute la noi au bateriile aproape goale, ţin puţin şi te lasă fix pe platou. Frecvenţa de vibraţie e redusă la cele mai multe programe, de te masturbezi ore în şir şi nimic. Ce e mai rău e că unele se şi micesc dacă le foloseşti la duş şi vine apă mai rece. Păi, aşa mai bine fac sex cu orice fraier de pe stradă, decât să arunc banii!”, se plânge o clientă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
7 martie 2018 20:03

Alte articole

Vezi mai mult