Dosarul Siveco este mai complex decât se așteptau chiar și procurorii. În timpul anchetei aceștia au descoperit că firma a folosit fonduri alocate de la bugetul de stat pentru compunerea și producerea a ultimelor trei albume Voltaj. Siveco a alocat resurse umane, programatori și calculatoare pentru crearea unor melodii ale trupei. 

voltaj_apple.jpg

În nota procurorului se arată că inginerii de la Siveco au avut probleme în a crea o muzică atât de proastă cât să se potrivească cu vocea lui Călin Goia, așa că au trebuit să abordeze problema invers, prima dată au creat muzică bună și apoi, folosind o serie de algoritmi de reducere, a compus melodiile pe care le iubește o țară întreagă. 

Trupa Voltaj devine astfel o parte importantă în grupările de interese care căpușează statul român, nemulțumindu-se doar cu banii primiți de la primării pentru șușanele locale. Implicarea trupei Voltaj în sisteme de fraudare a statului arată cât de adâncă este caracatița mafiei atât la ministerul Comunicațiilor cât și în muzică. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Sunday, 15.10.2017 13:02 Monden

National Cinematografic