Scandal în showbiz! Ultimele 3 albume Voltaj sunt compuse de Siveco cu bani de la stat

Dosarul Siveco este mai complex decât se așteptau chiar și procurorii. În timpul anchetei aceștia au descoperit că firma a folosit fonduri alocate de la bugetul de stat pentru compunerea și producerea a ultimelor trei albume Voltaj. Siveco a alocat resurse umane, programatori și calculatoare pentru crearea unor melodii ale trupei.

În nota procurorului se arată că inginerii de la Siveco au avut probleme în a crea o muzică atât de proastă cât să se potrivească cu vocea lui Călin Goia, așa că au trebuit să abordeze problema invers, prima dată au creat muzică bună și apoi, folosind o serie de algoritmi de reducere, a compus melodiile pe care le iubește o țară întreagă.

Trupa Voltaj devine astfel o parte importantă în grupările de interese care căpușează statul român, nemulțumindu-se doar cu banii primiți de la primării pentru șușanele locale. Implicarea trupei Voltaj în sisteme de fraudare a statului arată cât de adâncă este caracatița mafiei atât la ministerul Comunicațiilor cât și în muzică.

Scris de Ef
15 octombrie 2017 13:10
Citește mai mult despre: SIVECO Voltaj

Alte articole

Vezi mai mult