Olivia Steer a trăit cel mai crunt coșmar posibil pentru o vegană: a găsit urme de muștar pe gulerul cămășii soțului ei, Andi Moisescu. În momentul în care Olivia i-a strigat ”Nesimțitule, ai mâncat mici!”, Andi a încercat să se apere spunând c-ar fi fost la amantă, dar din păcate pentru el nu a fost crezut.

andi_moisescu_urme_mustar.jpg ”Văzând că nu-l cred, a încercat o altă minciună și mi-a spus că a mâncat o salată vegană pe bază de boabe de muștar”, i-a povestit Olivia unei apropiate. ”Însă emana un damf de mici când vorbea spre mine, ba a mai și scăpat un râgâit zgomotos, deci nu doar că a mâncat mici, ci a băut și bere. Nu-mi vine să cred că și-a otrăvit corpul într-un asemenea hal!”

Olivia Steer e decisă să nu treacă cu vederea escapada cu mici și bere a lui Andi Moisescu, așa că a luat măsuri dure. ”L-am legat de ieslea la care servim masa în bucătărie, să fiu sigură că nu mai fuge spre mici sau alte produse abominabile, care conțin carne. O să-l pun să mănânce kale și varză de Bruxelles până o să se înverzească la propriu!”, a amenințat Olivia.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 30.03.2018 20:25 Monden

National Cinematografic