Scandal la Andi Moisescu acasă! Olivia Steer i-a găsit urme de muştar pe gulerul cămăşii

Olivia Steer a trăit cel mai crunt coșmar posibil pentru o vegană: a găsit urme de muștar pe gulerul cămășii soțului ei, Andi Moisescu. În momentul în care Olivia i-a strigat ”Nesimțitule, ai mâncat mici!”, Andi a încercat să se apere spunând c-ar fi fost la amantă, dar din păcate pentru el nu a fost crezut.

”Văzând că nu-l cred, a încercat o altă minciună și mi-a spus că a mâncat o salată vegană pe bază de boabe de muștar”, i-a povestit Olivia unei apropiate. ”Însă emana un damf de mici când vorbea spre mine, ba a mai și scăpat un râgâit zgomotos, deci nu doar că a mâncat mici, ci a băut și bere. Nu-mi vine să cred că și-a otrăvit corpul într-un asemenea hal!”

Olivia Steer e decisă să nu treacă cu vederea escapada cu mici și bere a lui Andi Moisescu, așa că a luat măsuri dure. ”L-am legat de ieslea la care servim masa în bucătărie, să fiu sigură că nu mai fuge spre mici sau alte produse abominabile, care conțin carne. O să-l pun să mănânce kale și varză de Bruxelles până o să se înverzească la propriu!”, a amenințat Olivia.

Scris de Calin
30 martie 2018 18:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult