Scandal la BOR după ce Instagramul Patriarhului a dat like unui sărac

Se șoptește intens pe coridoarele puterii religioase din România, după ce pe contul de Instagram al unui sărac a apărut un Like de la Patriarhul Daniel. Indignarea preafericitului a fost atât de mare, că și-a smuls de pe cap mitra de aur și a dat cu ea de pământ, spărgând diamantele.

Cel mai probabil un preot mai tânăr și mai milos din fire ar fi comis această eroare, care insinuează că BOR ar sprijini săracii, când de fapt Biserica doar îi exploatează cu scopul îmbogățirii și manipulării. Preotul a fost identificat și i-a fost confiscată parohia și dată preotului care l-a turnat, asta fiind procedura standard în BOR în astfel de situații.

Patriarhul spune că ani de muncă s-au dus pe apa sâmbetei. ”Am încercat să pun un zid între Biserică și săraci. Și acum mă trezesc mânjit prin asociere cu un sărac cu o pensie de mizerie. Cum vor mai dona bogații și primăriile bani bisericii acum? Dacă vor avea impresia că vom folosi banii pentru tâmpenii, gen ajutorarea săracilor, în loc să face catedrale și să ne cumpărăm aur și haine luxoase?”, a spus indignat Patriarhul Daniel.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
20 noiembrie 2020 17:12
Citește mai mult despre: instagram Patriarhul Daniel sărac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult