Scandal la Electric Castle! Ţăranii din Bonţida sunt nemulţumiţi că London Grammar au devenit cam comerciali

După 6 ani de convieţuire paşnică, asistăm la primul conflict între publicul Electric Castle şi localnicii din Bonţida! Agitând topoare şi furci, mai mulţi gospodari din comună şi-au exprimat nemulţumirea că trupa London Grammar a devenit „cam comercială”, iar alţii se plâng de soundul nou al italienilor de la The Bloody Beetroots.

„Pe vremuri, prin 2013, când veneai la noi în sat, la căminul cultural şi aveai poftă de nişte trip hop, îţi turnai o kombucha rece şi ştiai o treabă, domn’le: că London Grammar aveau personalitate, nu erau o imitaţie obosită de Florence and the Machine cu influenţe din Portishead. Au stricat ăştia tot, mai că ne e dor de vremea împuşcatului, când ne dădea două ore de Felt pe vinil”, spune badea Gheorghe, viceprimar şi performance artist.

„S-au făcut prunele, avem de pus smoothie-ul la blenduit şi ăştia de la Bloody Beetroots ne omoară tot vibe-ul cu un electro-house obosit, zici că ne-am întors în 2012, când găseai la alimentară numai creveţi vietnamezi şi albumul ăla de la MSTRKRFT. Ah, şi ăia de la Nothing But Thieves? Don’t even get me started, man! Om fi noi de la ţară, dar nu suntem nişte poseri, dacă nu veniţi cu ceva mai fresh vedeţi pe dracu'”, adaugă văcarul satului, DJ Păşune.

Scris de Vasile
18 iulie 2018 16:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult