Scandal la Eurovision: Femeia cu barbă şi omul ghiulea se plâng că au fost discriminaţi de juriu

Nici nu s-a încheiat bine preselecţia naţională pentru Eurovision, că deja au început scandalurile. Mai mulţi concurenţi, printre care se numără femeia cu barbă, piticul cu 6 mâini, omul ghiulea sau fetiţa lup, se plâng de discriminare din partea juriului.

„Am fost asiguraţi, înaintea de începerea concursului, că nu va fi o problemă dacă avem ureche muzicală şi chiar ştim să cântăm. Când colo, pe la spatele nostru, au adus în competiţie tot felul de afoni, care ne-au luar rapid faţa, fiind mult mai penibili decât am putea-o face noi, cu toată experienţa în lumea circului”, a declarat, cu lacrimi în ochi, femeia cu barbă.

Preselecţia de anul acesta la Eurovision a avut loc la Braşov, printre membrii juriului aflându-se Gabriel Cotabiţă, Octavian Ursulescu, Brandul Dracula şi Nadia Comăneci. Voturile publicului au contat în proporţie de 50%, dar telespectatorilor li s-a cerut adeverinţă medicală din care să reiasă că sunt oligofreni, astfel încât voturile lor să fie considerate valabil exprimate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 martie 2014 11:03

Alte articole

Vezi mai mult