Probleme la pelerinajul de la Iași la moaștele Sf. Parascheva odată cu venirea unei importante delegații de la Antena3. Mircea Badea a stârnit rumoare printre credincioși când a încercat să întoarcă moaștele invers, să le pupe în cur, așa cum este el obișnuit. 

mircea-badea-sf-parascheva.jpg

„I-am văzut venind de la distanță, fruntea domnului Gâdea se vede de la doi kilometri. Mircea Badea era îmbrăcat elegant, în treningul de ieșit în oraș și în maieu, se vedea că merge la sală. Nu știam că venise cu gândul să întoarcă moaștele. A fost nevoie de intervenția a 12 jandarmi pentru a-l opri”, a povestit părintele supraveghetor Haralambie Popescu.

Mircea Badea nu s-a lăsat dus ușor de la moaște, a protestat încontinuu strigând „blasfemie!” și cerând ca moaștele să fie întoarse în poziția corectă. Profitând de îmbulzeală și agitație, Mihai Gâdea a reușit să se strecoare și s-a băgat sub masa care ținea moaștele și le-a pupat de acolo în cur. Asta explică și de ce Mihai Gâdea e director la Antena 3 și nu Mircea Badea, că e mai deștept, nu e suficient să fii lingău trebuie să știi și strategie.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Sunday, 15.10.2017 11:45 Monden

National Cinematografic