Scandal la Iaşi! Mircea Badea a încercat să întoarcă moaştele Sf. Parascheva, ca s-o pupe în cur

Probleme la pelerinajul de la Iași la moaștele Sf. Parascheva odată cu venirea unei importante delegații de la Antena3. Mircea Badea a stârnit rumoare printre credincioși când a încercat să întoarcă moaștele invers, să le pupe în cur, așa cum este el obișnuit.

„I-am văzut venind de la distanță, fruntea domnului Gâdea se vede de la doi kilometri. Mircea Badea era îmbrăcat elegant, în treningul de ieșit în oraș și în maieu, se vedea că merge la sală. Nu știam că venise cu gândul să întoarcă moaștele. A fost nevoie de intervenția a 12 jandarmi pentru a-l opri”, a povestit părintele supraveghetor Haralambie Popescu.

Mircea Badea nu s-a lăsat dus ușor de la moaște, a protestat încontinuu strigând „blasfemie!” și cerând ca moaștele să fie întoarse în poziția corectă. Profitând de îmbulzeală și agitație, Mihai Gâdea a reușit să se strecoare și s-a băgat sub masa care ținea moaștele și le-a pupat de acolo în cur. Asta explică și de ce Mihai Gâdea e director la Antena 3 și nu Mircea Badea, că e mai deștept, nu e suficient să fii lingău trebuie să știi și strategie.

Scris de Ef
15 octombrie 2017 09:10
Citește mai mult despre: badea cur moaste

Alte articole

Vezi mai mult