Scandal la Iași! Șoșoacă a mușcat din moaștele Sf. Parascheva și dintr-un jandarm

Scene ireale petrecute la Iași, cu ocazia pelerinajului la moaștele Sf. Parascheva. De la un asemenea eveniment nu putea lipsi Diana Șoșoacă, însă aceasta și-a calculat prost pașii. Ea s-a prezentat la moaște la mai mult de 30 de minute de ultima masă, iar inevitabilul s-a produs: pe Șoșoacă a lovit-o crunt foamea exact când se apleca să pupe moaștele.

Continuarea a fost pe cât de previzibilă, pe atât de șocantă: senatoarea de Iași a mușcat cu poftă din moaștele Sf. Parascheva. După un scurt moment de uluială, jandarmii și-au învins frica și au intervenit în forță, încercând s-o extragă pe Diana Șoșoacă din zona raclei cu moaște.

Operațiunea a fost îngreunată de faptul că jandarmii au făcut o mare greșeală strategică: au folosit împotriva lui Șoșoacă un spray cu piper care, în loc s-o calmeze, mai tare i-au stârnit pofta de mâncare. Un jandarm care a fost și el în raza spray-ului cu piper a fost mușcat de Șoșoacă și abia după mai bine de 20 de minute de lupte grele senatoarea a fost tranchilizată și urcată în dubă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 octombrie 2021 13:59
Citește mai mult despre: diana sosoaca moaste sf parascheva

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult