Scandal la Masked Singer. Brenciu a mâncat un concurent care venise costumat în porc

Proaspăt lansata şuşă televizată „Masked Singer” vine cu bătăi grave de cap pentru cei de la Pro TV! Într-o pauză publicitară, Horia Brenciu a mâncat un concurent care venise costumat în porc, stârnind oroarea colegilor de platou.

„Mi-era foame”, a mormăit Brenciu, tolănit sub pupitru ca un piton sătul. Din fericire, Inna şi Anca Modrogan au reuşit să-l salveze pe participantul ghinionist, trăgându-l de câteva aţe ale costumului pe care Brenciu nu apucase să le înghită.

După un scurt consult medical, concurentul mascat şi-a reluat evoluţia pe scenă, veşmântul porcin fiind doar puţin şifonat şi corodat de saliva acidă a lui Brenciu.

Horia Brenciu, dat afară de la Antena 1 după ce ar fi muşcat un cameraman, e cunoscut mai ales pentru emisiunea „Robingo”, care a luat sfârşit când prezentatorul a mâncat celebra mascotă Bingote sub pretextul că „arăta ca o pară”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
5 octombrie 2020 14:10

Alte articole

Vezi mai mult