Celebrul actor Joaquin Phoenix a fost alungat cu torţe şi furci din oraşul Mediaş, după ce a încălcat unul dintre tabuurile comunităţii locale. Într-un discurs susţinut cu ocazia primirii titlului de Cetăţean de Onoare, Phoenix a lansat o tiradă furibundă împotriva canibalismului, fapt care i-a oripilat pe medieşeni, canibali şi necanibali deopotrivă.

joaquinphoenixmedias.jpg
"Canibalismul e, dacă mă întrebaţi pe mine, destul de rău", a susţinut Phoenix în discursul său. "Carnea de om e plină de toxine! În plus, chiar nu e elegant faţă de semenii noştri să-i mâncăm, mai ales împotriva voinţei lor."

Înainte să-şi termine alocuţiunea, lui Joaquin Phoenix i-a fost retras titlul pe care abia îl primise. În plus, actorul a fost lovit cu ouă, roşii stricate, şi chiar un capăt de salam făcut din cărnuri neidentificate.

Din fericire, bodyguarzii actorului au reuşit să-l conducă spre elicopter înainte ca publicul înfierbântat din Mediaş să-l prindă şi să-l mănânce.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 12.02.2020 17:19 Monden

National Cinematografic