Celebrul actor Joaquin Phoenix a fost alungat cu torţe şi furci din oraşul Mediaş, după ce a încălcat unul dintre tabuurile comunităţii locale. Într-un discurs susţinut cu ocazia primirii titlului de Cetăţean de Onoare, Phoenix a lansat o tiradă furibundă împotriva canibalismului, fapt care i-a oripilat pe medieşeni, canibali şi necanibali deopotrivă.

joaquinphoenixmedias.jpg
"Canibalismul e, dacă mă întrebaţi pe mine, destul de rău", a susţinut Phoenix în discursul său. "Carnea de om e plină de toxine! În plus, chiar nu e elegant faţă de semenii noştri să-i mâncăm, mai ales împotriva voinţei lor."

Înainte să-şi termine alocuţiunea, lui Joaquin Phoenix i-a fost retras titlul pe care abia îl primise. În plus, actorul a fost lovit cu ouă, roşii stricate, şi chiar un capăt de salam făcut din cărnuri neidentificate.

Din fericire, bodyguarzii actorului au reuşit să-l conducă spre elicopter înainte ca publicul înfierbântat din Mediaş să-l prindă şi să-l mănânce.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Wednesday, 12.02.2020 17:19 Monden

National Cinematografic