Scandal la Obor! Şoşoacă s-a vaccinat de 40 de ori şi urlă că mai vrea

Debut cu scandal la centrul mobil de vaccinare din Obor, unde vaccinații primesc o porție gratuită de mici de la celebra terasă din zonă. Încă de la prima oră senatoarea Diana Șoșoacă s-a băgat în față la coadă, a luat prima porție de mici, după care s-a pus iar la coadă și tot așa, de vreo 40 de ori. Atenționată de voluntari că nu e normal nici să bage atâta vaccin și nici atâția mici, Șoșoacă s-a făcut roșie la față și a început să urle.

Campania de vaccinare cu mici e totuși un succes, pentru că până și conspiraționista de Șoșoacă a lăsat teoriile și s-a dus să-i înfulece hulpavă. După ce i s-a spus să plece, că a băgat destul în ea, Șoșoacă a urlat că nu e normal să fie împiedicați oamenii să se vaccineze. ”Spuneți că vreți să ne vaccinăm, păi atunci lăsați-ne să ne vaccinăm”, a strigat Șoșoacă, cu gura plină de mici.

Șoșoacă a contestat și porția de mici, fiind indignată că se dau doar trei, și nu cinci-șase, cât ar fi normal. ”Răsplata e prea mică pentru sacrificiul meu. Mă vaccinez ca să nu vă îmbolnăviți, dar voi mă băgați în spital cu porțiile astea penibile. Dați frate câte zece mici odată, să simt gustul, nu trei, mai mult mă întărâtați”, a mai spus Șoșoacă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 iunie 2021 11:06
Citește mai mult despre: mici Obor Șoșoacă vaccin

Alte articole

Vezi mai mult